Per sherbimet me profesionale te pastrimit jemi vetem nje telefonate larg. Na kontaktoni ne +355 6820 09101 ALPEN PULITO
Open
X

Shërbimet.

sherbime

Pastrim Bankash

Pastrim i institucioneve bankare është një tjetër specialitet i Alpen Pulito . Shoqëria jonë ofron pastrimin total të institucioneve bankare në cdo hapësirë të tyre.Bankat janë një ambjent i cili vizitohet nga shumë individe cdo ditë, kështu që duhet  një mirëmbajtje totale e gjithë ambjenteve për të patur një ambjent që kryefjale është higjena , paraqitja dhe estetika.

Pastrimi realizohet me anë të mjeteve më moderne , makinerive të standarteve europiane , solucionet  që realizojnë pastrim efektiv. Cilësia dhe standati i pastrimit realizohen vetëm tek Alpen Pulito.

Pastrim Fasadash

Shoqëria jonë ofron dhe pastrimin e fasadave të xhamit të cilat ndodhen në lartësi të mëdha dhe që kanë një shkallë vështirësie të lartë.
Pastrimi i tyre realizohet nëpërmjet profesionistevë të pastrimit të Alpen Pulito , makinerive moderne të cilat ofrojnë siguri maksimale gjatë momenteve të pastrimit.

Të gjitha këto shërbime ofrohen në një kohë rekord duke ju siguruar që përvec cilësise tju ofrojme dhe shpejtësinë e shërbimit.
Në rast se ju duhen shërbimet profesionale , në një hark kohor sa më të shpejtë jemi shumë afër jush vetëm një telefonatë larg për tju ofruar pastrimin që ju gjithmonë keni kërkuar.

Pastrim institucionesh

Që të kesh një ambjent të pastër pune do të thotë të punosh në mënyrë eficiente dhe efektive. Ambjentet e pastërta, të rregullta dhe që rezatojnë komoditet janë ato ambjente që të ofrojnë rehatinë për të punuar sa më mirë.Alpen Pulish ofron eksperiencën e vet në pastrimin e institucioneve te ndryshme , duke filluar nga objektet qeveritare, spitalet ,shkolla ,institucione të shërbimeve publike dhe cdo ambjent tjetër që ka nevojë për ndërhyrjen e profesionistëve të pastrimit dhe të higjenës.

Klientët gjihtmonë zgjedhin më të mirin dhe zgjedhja për pastrimin e institucioneve është shumë e thjeshtë.Alpen Pulito zotëron burimet njerëzore dhe makineritë për të realizuar pastrime dhe mirembajtje higjenike të ambjentit tuaj të punës.

Pastrim lucidim pllakash

Shoqëria jonë në një nga shërbimet primare të pastrimit ofron dhe lucidimin e pllakave, si një shërbim i cili i jep shkëlqimin që duhet biznesit tuaj .Lucidimi i pllakave realizohet me anë të solucioneve cilësore të standartave europiane.

Cdo gjë realizohet nga profesionistët më të mirë të fushës , për të bërë që pllakat të kenë një shkëlqim që të zgjas dhe që të reflektojë higjenë dhe pasterti.Mos u shqetësoni më për pllakat tuaja , për ato kujdesemi ne. Shërbimet tona janë testuar nga shumë biznese , institucione që kanë kërkuar një shërbim të tillë. Alpen Pulito zotëron eksperiencën e duhur për të ofruar shërbimet e pastrimit që shumë të tjerë nuk i realizojnë në mënyrën e duhur.

Alpen Pulito është shumë pranë cdo klienti i cili kërkon shërbime cilësore.

Pastrim me shkallë lëvizëse

Pastrimi me anë të shkallëve lëvizese është një metodë pastrimi që konsiston në pastrimin e ambjente që kërkojnë mjete ngritëse , pastrime që ndodhen ne lartësi të paaritshme nga profesionistët.Shkallët e lëvizshme të ofrojnë komoditetin për të pastruar dhe hapësira të cilat kërkojnë mjetet lëvizëse dhe që nevojitet një pastrim sa më profesional.

Alpen Pulito ofron këtë shërbimi më së miri duke realizuar pastrime te tilla me anë të makinerive lëvizëse.Cdo sherbim që kërkohet Alpen Pulish e ofron në mënyrën më profesioniste duke zgjeruar klientëlën nëpër shumë institucione , biznese të tjera në të gjithë Shqipërinë.

PastrimTapicerie 

Alpen Pulito ofron dhe pastrimin e tapiceri duke ofruar nje pastrim te thellë, sa më efektiv dhe higjenik.
Tapiceritë gjithmonë kërkojnë profesionistët më të mirë të fushës për të bërë një pastrim sa më të thellë.
Shoqëria jonë zotëron mjetet eduhura për ta rikthyer tapicerinë tuaj në gjendjen fillestare dhe mund ti kurseni paratë për te blerë një tapiceri të re.