Per sherbimet me profesionale te pastrimit jemi vetem nje telefonate larg. Na kontaktoni ne +355 6820 09101 ALPEN PULITO
Open
X

Kush jemi.

kush jemi alpen pulitoAlpen Pulish është një nga kompanitë më të fuqishme në tregun e shërbimeve të pastrimit në Shqipëri. E themeluar në vitin 2003 ajo ka një eksperiencë të gjatë në pastrimin e ambjenteve të mëdha të biznesit si qendra tregtare, zyra, institucione, banka, qendra shëndetësore, supermarkete, ushqimore, elektro, magazina, ambjente publike dhe jopublike, konstruksione të reja duke qenë gjithmonë kompania e parë në avangardë të teknologjive më moderne dhe duke iu përshtatur gjithmonë kërkesave të një tregu në zhvillim të fuqishëm.

Duke u përpjekur për të plotësuar cdo kusht të klientëve , Alpen Pulito ka njohur suksese në cdo proces pastrimi që ka ndërmarrë. Ofrimi i sherbimeve profesionale në harqe kohore sa më të shpejte dhe me cilesinë që kërkohet  rigorozitet, profesionalizëm dhe korrektesi.

Alpen Pulito plotëson të gjitha kushtet për të mbajtur në statusin e vet , titullin e një prej kompanive lider në pastrimin e fasadave, institucioneve, bankave, e shumë sherbime të tjera. Pajisjet me cilesore , moderne arrijne te plotesojne cdo kerkese dhe te sjellin kompanise tone sa me shume kliente. Stafi eshte i pergatitur per te punuar ne te gjitha kushtet per tju ofruar cdo moment ambjentet sa me te pasterta dhe higjenike. Ambjentet e pasterta jane pasqyrimi me i mire i punes dhe profesionit tuaj. Sigurojini ambjenteve tuaja pastertine dhe higjenen qe kerkoni.

Alpen Pulito eshte partneri kryesor i pastertise !

kush jemi bouble