lajme alpen pulito

Alpen Pulito publikon faqen e re te internetit

Alpen Pulito publikon faqen e re te internetit per te qene afer cdo klienti dhe dashamiresi te kompanise.

Faqja e re do te tregoj dhe do tju njoftoj mbi gjithe aktivitetin e shoqerise tone , partneritetet e reja , risite teknologjike dhe cdo lajme qe do ti interesonte atyre qe jane te lidhur ngushte me shoqerine tone.

Alpen Pulito vlereson maksimalisht cdo individ dhe shoqeri qe ndihmon ne rrijten e cilesise dhe profesionalizmit.