Per sherbimet me profesionale te pastrimit jemi vetem nje telefonate larg. Na kontaktoni ne +355 6820 09101 ALPEN PULITO
Open
X

Miresevini tek ALPEN PULITO

Disa nga punet e fundit

Disa nga punimet dhe sherbimet tona ne institucione te ndryshme , ne fasada xhami dhe pastrimet me shkalle te levizshme

Sherbimet tona << >>

Te Rejat e Fundit

Lajmet e fundit nga aktiviteti i shoqerise Alpen Pulito, ne zgjerimin e klienteles, historite e suksesit edhe lajme te pergjithshme

Alpen Pulito publikon faqen e re te internetit

01/08/2014

Alpen Pulito publikon faqen e re te internetit per te qene afer cdo klienti dhe dashamiresi te kompanise. Faqja e re do te tregoj dhe do tju njoftoj mbi gjithe.. me shume

Alpen Pulito se shpejti me faqe te re interneti

12/18/2013

Alpen Pulito se shpejti me faqe te re interneti ku do te jete me afer gjithe klienteve dhe dashamirese te kompanise.Nje faqe e re moderne qe pershtatet me imazhin dhe.. me shume